Rampoefening

 

 

 

Rampoefening

Weet u hoe uw werknemers reageren in een crisissituatie? Houden uw bedrijfshulpverleners het hoofd koel bij een brand? Een rampoefening op uw bedrijfsterrein geeft u alle antwoorden, waarna u aan de slag kunt om eventuele pijnpunten weg te werken.

NMS stelt samen met u een realistisch crisisscenario op dat zo dicht mogelijk aanleunt bij de dagelijkse praktijk. Een brand, een ontploffing, een instorting van een bouwwerk of een kraan, veel of weinig slachtoffers ... De rampoefening is een echte stresstest voor uw interne noodprocedures (evacuatieplan, interne noodknop, gebruik EHBO-materiaal, …).

Ongevallensimulanten Wij bereiden de oefening tot in de puntjes voor. Onze getrainde ongevallensimulanten maken de oefening nog realistischer. Aan uw hulpverleners om hen te helpen in de noodsituatie …

Na de oefening volgt een uitgebreide evaluatie met alle betrokken hulpverleners. De aandachtspunten die tijdens de oefening naar boven kwamen, worden tijdens een (aansluitende) bijscholing uitgediept.

Kostprijs: De kostprijs is afhankelijk van de omvang van de oefening, het aantal medewerkers en de aard van het bedrijf.

Meer informatie? Contacteer ons voor een afspraak of een prijsofferte.

 

MEDISCHE OPLEIDINGEN  - AED  - BEDRIJFSKLEDING & PBM - BRANDOPLEIDING - HEFTRUCKBESTUURDER