Baby Mover

  


  SNEL & EN VEILIG BUITEN GEVAAR   


De BABY MOVER® is een professioneel evacuatieschort waarmee op een snelle wijze baby’s en kleine kinderen uit gebouwen en gevaarlijke situaties geëvacueerd kunnen worden.

 

   BEWEZEN KWALITEIT   

Het reddingsschort is gemaakt van vlamvertragende stof en wordt bij een noodgeval over het hoofd ( zoals een t-shirt) aangetrokken. In de speciaal geconstrueerde zakken kunnen de baby’s snel en veilig geplaatst worden. Door de combinatie van uitgebreid geteste materialen en de speciale verwerking kan de BABY MOVER® in de 3 sterke zakken tot 27 kg gezamenlijk gewicht dragen (9 kg maximaal gewicht per kind).

  HANDEN VRIJ   

De zakken zijn middenvoor en aan de linker en rechter zijkant geplaatst. Hierdoor heeft een persoon welke in de BABY MOVER® 3 baby’s draagt, de handen vrij, om bijvoorbeeld de trapleuning vast te houden, deuren te openen of het alarmnummer te bellen


  MADE IN EU  

Ontworpen en gemaakt in Nederland, inmiddels wordt de BABY MOVER® in heel Europa en de USA verkocht.

 

  REALISTISCH OEFENEN? 

Naast de Baby-Mover® hebben wij nu ook de Moofy. Deze is ontwikkeld om tijdens ontruimingsoefeningen te gebruiken; het is een pop die gevuld dient te worden met zand voor een realistisch gewicht.

 

MOOFY - EVACUATIE 

   KOSTPRIJS:  

BABY - MOVER MOOFY
 TIJDELIJK AANBOD  €160,00 €80,00
 NORMAAL PRIJS  €175,00 €99,00 

Prijzen zijn Excl BTW en Excl Levering

 
   Meer informatie:  

Contacteer ons voor een afspraak of een prijsofferte.