Over ons

 

 

Over ons

Toen wij in 2014 met NMS begonnen wilden wij ondernemingen, verenigingen en organisaties een duidelijke, complete en betaalbare partner in medische opleidingen bieden. Inmiddels hebben we de afgelopen jaren ons assortiment flink uitgebreid en voorzien we veel klanten van onze opleidingen en producten.

Onze klanten varieren van KMO's tot eenmanszaken, stadsbesturen, luchthavens, sportinfrastructuren, scholen, huisartsenwachtposten, ...

Ons doel? In de kern willen wij een bijdrage leveren aan de maatschapij door in de breedste zin van het woord opleidingen en producten te verstrekken aan een eerlijke, correcte prijs. Waar kwaliteit belangrijker is als kwantiteit.

Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten. Daarom bieden wij een compleet pakket bestaand uit 6 aspecten:

1.    Transparantie: Efficiënt gebruik van kleuren in het handboek zodanig dat u snel weet hoe te handelen.

2.    Bedrijfsgericht: Per bedrijf kan er een extra bijlage aan de cursus worden toegevoegd vb:

  • Uw geldende Brand-Evacuatie richtlijnen.
  • Wat te doen in zeer specifieke gevallen (chemische producten, machines)

3.    Snel: Wij kunnen samen met u zeer snel een datum vinden waarop de lessen kunnen doorgaan.  

4.    Continue kwaliteitsbewaking: Wij zorgen ervoor dat de leerstof steeds up to date en evidence based is.

5.    Allround: Wij kunnen samen met onze klant het volledige EHBO-aspect op ons nemen. Wij werken samen met bedrijven die uw EHBO-ruimte kunnen inrichten en onderhouden, Kledij kunnen voorzien, …

6.    Professionaliteit: Al onze docenten beschikken over pedagogische tools/opleiding en staan dagdagelijks in de praktijk.


Meer informatie? Contacteer ons voor een afspraak of een prijsofferte.