Defisign AED

 

 

 

   DefiSign Life AED - Speciaal ontworpen voor iedereen   

De Life AED van DefiSign gee ft duidelijk gesproken instructies en is zeer eenvoudig te bedienen. Opgebouwd uit hoogwaardige componenten. Met 10 (!) jaar garantie.
 
Nu tijdelijk aan 999€ Excl. BTW

DefiSign Life AED Front 

Onze AED is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en componenten. Een garantietermijn van 10 jaar is dan ook een logisch gevolg. Uniek in de AED-markt.

 

Inschrijven in onze groepsaankoop? klik hier!

   Van gerenommeerde fabrikant Schiller Medical   
 
Onze defibrillator wordt geproduceerd door Schiller Medical uit Zwitserland; een vooraanstaand merk binnen de medische wereld. Dit is terug te zien in de hoge kwaliteit van de AED.
 
   Eenvoudig in gebruik.   
 
Zodra de klep van de DefiSign Life AED wordt geopend, is deze klaar voor gebruik. De elektroden zijn al aangesloten op het apparaat (pre-connected). Zo worden kostbare seconden gewonnen.
 
    Lange levensduur elektroden/batterijen   
 
De elektroden hebben een levensduur van 2,5 jaar. De batterijen gaan 6 jaar mee. De AED geeft automatisch aan wanneer de elektroden of batterij moet worden vervangen.
 
   Hoge stof- en waterdichtheid   
 
Door zijn hoge stof-en waterdichtheid kan de Life AED zowel binnen als buiten gehangen worden. In een keuken, woonkamer, zwembad, op kantoor of industriële omgeving. De Life AED past overal.
 
   Meertalig   
 
Standaard geleverd met 3 talen. Diverse combinaties mogelijk.
 
   Direct gebruiksklaar   
 
Nadat de klep aan de voorzijde is geopend, is het apparaat DIRECT gebruiksklaar. De elektroden zijn al aangesloten op het apparaat (pre-connected). De AED begint direct met het geven van gesproken instructies.
Deze instructies worden ondersteund door afbeeldingen die met behulp van ledlampjes worden uitgelicht.

Besparing van kostbare seconden

De elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar en zijn bevestigd in de defibrillator. De plakkers kunnen direct op de ontblote borstkas van het slachtoffer worden geplakt. Hierna gaat de AED direct verder met het protocol.
Hierdoor worden kostbare seconden bespaard.

Van baby tot volwassene

Voor de reanimatie van een baby/kind (tot 25 kg) moeten speciale kinderelektroden worden gebruikt. Deze kunnen aan de achterzijde van de AED worden opgeborgen. Bij gebruik van deze elektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast aan het lichaam van het kind.
Hierdoor is de DefiSign Life AED inzetbaar voor iedere doelgroep; van baby tot volwassene.

  
 
DefiSign Life AED Open To the Left
DefiSign Life AED Open Up Front
DefiSign Life AED Electrode