Wil u als bedrijf of organisatie een automatisch externe defibrillator in huis halen? NMS is uw betrouwbare partner.

Wat is een AED toestel?

Elk jaar overlijden er 1 op de 1000 mensen aan een plotselingehartstilstand, buiten het ziekenhuis. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en kan overal optreden: tijdens het sporten, op kantoor of gewoon thuis

Een geautomatiseerde externe defibrillator (AED) kan in sommige gevallen een hart weer op gang brengen, en kan dus een leven redden. Het gebruik van een AED-toestel gebeurt steeds in combinatie met reanimatie. Het is een draagbaartoestel dat een elektrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen. De AED analyseert het hartritme van het slachtoffer en bepaalt automatischof eenstroomstoothet slachtoffer kan helpen.

 

Waarom een AED-toestel in jouw club?

Een AED in jouw club heeft enkele voordelen:

1.  Je maakt van jouw sportclub een veilige plek voor je sporters, bezoekers, medewerkers en de mensen die rondom jou wonen.

2.  Je geeft een positief signaal naar je leden, bezoekers en potentiële leden: hier zit je goed, hier ben je veilig

3.  Je biedt jouw medewerkers de kans om zich bij te scholen tot hulpverleners. Hoe meer mensen er kunnen reanimeren en een AED kunnen gebruiken, hoe beter!

Welk AED-toestel?

Via ons is het mogelijk om een AED-toestel aan te kopen aan een gunstig tarief. Het gaat hierbij om het toestel “Samaritan PAD 360P”, een volautomatisch model.

Het toestel kan ofwel: